Finnmaster T8 – toppdesign!

På Sjøen for alle viste Finn-Marin siste nyhet i T-serien deres. En stor daycruiser i øvre prissjiktet, men her får du to doble soveplasser og et eget toalettrom.

Finnmaster T8 er vel 26 fot, og her har man god plass til å ta en weekendtur for en familie på fire. Du kan godt sette til mer enn en helg i denne båten.

I salongen er pantry utrustet med Wallas 800 (båtkomfyr), en 30 liters kjøleskuff og 40 liters trykkvannsystem. Med fire gode soveplasser, eget toalettrom, er dette mer enn det man finner i de fleste daycruisere på samme størrelse.

Styreposisjonen er moderne, og tre solide offshoreseter i fartsretning. Alle setene kan justeres som på en bil. Det er plass til en 12” kartplotter, og deler av ekstrautstyret på dashbordet består av integrert Ipad -holder samt mulighet til multimediaspiller. Fra førerposisjon er det også lett å ta seg frem til baugen, via trapp ved dashbordet.

Selve salongen kan romme åtte personer og her sitter du lunt og litt dypt. Det elektriske salongbordet kan senkes og dermed har du en dobbel solseng.

Fargevalget i båten følger dagens trend og putene er laget i Silvertex. Teakdørk og baugpropell er standard utstyr. Ønsker du litt mer sportslig preg på skroget kan du velge en rød farge som ekstrautstyr.

Tekniske data:
Lengde-  8 m
Bredde- 2,7 m
Vekt u/motor- 2200 kg
Motor-  max 300 hk
Antall personer- 8

Pris med Yamaha F250DETX 839.469,-
Pris med Yamaha F300BETX  854.984,-

For mer info se www.yamaha-motor.no