2014-04-02-143de493d4bfba1a3510b2ad27938e1ae19b5f24 Foto fra Haugesund 2013, I år kommer Flemming med mer enn bare seilbåter, en spennende ny tid for avdelingen.

Ser frem til Haugesundsmessen!

Våren har startet godt for Hanabryggene Båtservice AS/ avdeling Grasholmen, og nå gleder de seg til å møte kundene på deres første båtmesse som egen avdeling.

Flemming Brun Henriksen forteller til Båtsans at de endelig er i gang.
-Vi hadde offisiell åpning av vår nye avdeling på Grasholmen for 2,5 uker siden. Vi hadde godt besøk og solgte noen nye Bavaria seilbåter og motorbåter.

Han ser frem til å stille på deres første båtmesse i annen by med egne båter. Haugesund er en viktig by med stor interesse for båter, selv om det er en liten by er her veldig mange båt entusiaster og veldig god kvalitet på publikumet.

-Vi gleder oss masse og vil stille ut følgende modeller: Bavaria Cruiser 33, Bavaria Cruiser 37, Bavaria Vision 42, Nimbus 31S, Greenline 33, Greenline 40 (Greenline båtene leveres med elektriske motorer og dieselmotorer eller begge deler) vi vil også muligens stille med Paragon 31 som er sjøens svar på ”Porsche”, altså sjøens spreke gode Jeep med enorme sjøegenskaper, forteller han.

- Haugesund messen er en av de kjekkeste messene å stille på for oss utstillere og Matland som er messens general passer på at vi utstillere får den beste servicen og de kan ikke gjøre nok for at vi utstillere har det bra. Vi er veldig spente med våre produkter og håper innbyggerne i Haugesund med båt-interesse kommer å ser på båtene våre. Helgen etter påske er vi i Bergen og vil stille ut de samme modellene og vi vil muligens også stille med Nimbus 335 og Bavaria Cruiser 41 "Vestlandspremiere". Dette blir bra og vi gleder oss til en ny messe sesong, avslutter en alltid like positiv Flemming.