Extreme Påskevask!

Vi har vært med Extreme Clean gründerne i båthavnen hos Knappen Sjø, for å pusse litt på båten. Resultatet blir intet annet enn imponerende, og lekende lett er det.

Vi startet med 2 trinns teakvask, (uten saltsyre) på akterdekket. Et teakdekk som tydelig ikke var stelt med på en god stund. Først spylte vi litt vann på dekket og fortsatte med å spraye på konsentrert teakrens. Jørn skrubbet lett og spylte deretter vekk grønske og skit. Du trenger ikke være redd for beslag, glass eller aluminium. Teakrensen skader det ikke.

Så var det Rust & Rur fjerner, og jeg lar meg igjen imponere. Vi fyller en stamp med produktet og ligger en gammel propell oppi. Mye rust og litt rur skal nå ”trylles” vekk, uten at den løser fett eller inneholder saltsyre. Se resultatet i bildeserien.

Det tredje produktet som du garantert blir glad for, er Algedreperen, her sprayer du på eksempelvis terrassebordene, eller på bryggen. La det tørke godt inn og vente på at naturen gjør resten. Genialt!

Bil og båtshampo er for vedlikehold, her får du også igjen en skinnende ren båt som du stolt kan vise frem i båthavnen. Denne kan brukes gjennom sesongen, for å holde båten ren og fin.

Extreme Clean produktene er ikke det billigste vaskemiddelet, men du får garantert valuta for pengene. De har i dag en nettbutikk for dem som ønsker å se mer og bestille Norske vaske produkter.