2014-04-22-79d41be4935e9e722b7d8a44c3031ddc47932a14 Arkivbilde av Bård Eker, her med Koenigsegg

Bård Eker satser friskt på land og til vanns!

Eker Performance AS blir ny forhandler av Sea-Doo vannscootere og norsk distributør av Radical Sportsbiler.

Bård Eker får to nye prestisjebrands i sin portefølje av high-end produkter gjennom sitt selskap Eker Performance AS, forteller de i dagens pressemelding.

Eker Goes Sea-Doo

«Gjennom å være en helnorsk båtprodusent i over 11 år har vi lært å nyte den fantastiske norske skjærgården», kan Hydrolift eier og designer Bård Eker fortelle. «Vår interesse og lidenskap for banebrytende design og  unike sjøegenskaper har også åpnet vår interesse for flere måter å nyte herlige dager på vannet. Sea-Doo vannscootere representerer definitivt en slik mulighet og når det nå har blitt lovlig her til lands fant vi det som meget spennende og naturlig å innlemme dette produktet i vår Eker Performance portefølje», sier en entusiastisk Eker.

«Hydrolift, Koenigsegg og Ducati har sin store porsjon lidenskap som bærebjelke, ved siden av avansert design, teknikk og performance – en «perfect match» med Sea-Doo vannscootere. Med den nye Spark-modellen kan også de fleste familier nå realisere drømmen om flotte dager på vannet. Med en lav inngangspris er den et meget godt alternativ til små joller og et mye artigere sådan».

Om Sea-Doo:

BRP (Bombardier Recreational Products) står for et paradigmeskifte i vannscooterbransjen med en morsom, rimeligere, brukervennligere og mer drivstoffeffektiv vannscooter. Vannscooteren Sea-Doo Spark er drevet av den nye tresylindrede rekkemotoren Rotax 900 ACE, og er kompakt utformet med en helt ny Exoskel-arkitektur som består av et lett, solid og gjenvinnbart Polytec-materiale. Dette gjør at vannscooteren både er enkel å manøvrere og morsom å bruke. 2014-modellen Sea-Doo Spark PWC er den rimeligste nye vannscooteren på markedet, og er bransjens mest drivstoffeffektive vannscooter. Den koster nesten 40 % mindre enn den nærmest sammenlignbare modellen.

Den nye Sea-Doo-serien byr på en rekke friske farger med mange trendsettende alternativer. Her er det optimale muligheter for kresne vannscooterentusiaster som ønsker å sette sitt personlige preg på opplevelsen. Vannscooteren har plass til 2 eller 3 personer, noe som gjør den perfekt for familier som ønsker en morsom opplevelse på vannet. Den lette vekten gjør den også enkel å trekke.