2014-04-23-18446d769ea7f3b6d74f054b07eea512f44b0e99 Bilder fra produsent av nyhetene Azimut 95RPH. Alle har vi drømmer, båtfohandler, båtkjøper, produsent, messearrangør....og noen drømmer er store som havet

Velkommen til Dra til sjøs 2014!

Kommer nyhetene Azimut Grande 95RPH eller PRINCESS S72 til å være på plass når “Dra til Sjøs - Bergen Boat Show”, åpner dørene i morgen?

Det må jo være arrangørens store drøm å få en av de virkelig store nyheten til deres messe. Azimut Grande 95RPH og PRINCESS S72 har begge premiere, men antakelig kommer ingen av dem til Bergen i år, men kanskje en gang i fremtiden kan Bergen Boat Show bli Norges svar på Cannes båt show? Drøm eller realitet?

Uansett om man har store eller små drømmer, er drømmer viktig, og en plass starter vi alle.  Torsdag 24. april finner man stedet for drømmer og realiteter hos 20 års jubilanten ”Dra til Sjøs”.

Vestlandets største Båtmesse har igjen mye å by på for liten og stor, gammel og ung. Om det gjelder planlegging av båtturen til sommeren, litt nytt utstyr til båten, kjøp og salg av båt, så finner du alt samlet på Marineholmen i 4 hele dager.  Gode tips, en hyggelig båtprat og gunstige messepriser, er bare noe av det du vil oppleve.

Båtsans vil selvsagt være på plass og følge messen i dagene som kommer, så vær med og kom gjerne med tips.

Vi er alle klar for en drømmelanghelg!

Les messeavis her