2014-04-30-1f27ca4ca95bcaad1c4ce3ef86c27b27c9c1fbb4 Flemming Brun Hansen var representert på båtmessen i Bergen sist helg, da nyheten Greenline 48 ble solgt. I bakkant Bavaria seilbåt, som Flemming er mest kjent for

Ny agent i Hordaland!

West Boat AS Askøy er ny agent for Hanabryggene Båtservice AS i Stavanger/Sandnes, som har merkene Bavaria seilbåter, Nimbus, Greenline, Xo og Paragon motorbåter.

Flemming Brun Hansen hos Hanabryggene, forteller til Båtsans nyheten. ”Vi har i flere år hatt et godt samarbeid med Tor Sætre hos West Boat Askøy, på ettermarkedet, og Sætre har lenge ønsket en agentavtale i tillegg. Så vi er godt fornøyd med at dette er på plass”.

West Boat skal ha noen utstillingsbåter hos seg, og kan i tillegg tilby båtplass til kundene. West Boat, har utgangspunkt i Florvåg på Askøy, utenfor Bergen.

Flemming Brun Hansen er kommet godt i gang etter at han slo seg sammen med Hanabryggene og opprettet avdeling Grasholmen. I Bergen kunne de nye partnerne forteller at de solgte deres første Greenline 48 og at den kommer til Vestlandet i høst. Før den tid skal de gjennomføre en båtmessehelg på Grasholmen i Stavanger, 23-25. mai.

Her kommer flere lokale forhandlere til å være representert med følgende Båter:
Greenline, Bavaria seilbåt, Bavaria motorbåt, Clipper, Nimbus, Askeladden, Viknes og Skager (det kan fremdeles blir flere båter, men så langt er overnevnte bekreftet).