2014-05-06-4f78af04f8ffb899d989a417169377b1fefbb153 Bilde fra 2011 da båtmessen var arrangert av Florevika Gjestebrygge AS

Båtmesse i Florø gjestehavn!

I år er det Solheim Diesel AS, sammen med Sentrumsforeningen Florø Sentrum og Firdaposten som arrangerer båtmesse i gjestehavnen, den 24-25 mai.

Solheim Diesel synes, som lokal aktør, at det er viktig å skape aktivitet i havnen. Flere etterlyste årets båtmesse, som tidligere var arrangert av Florevika gjestebrygge, men de ønsket ikke i år. Dermed blir det under litt andre former, og ikke på et forbeholdt område.

Vi skal bruke hovedgaten i sentrum, slik at det også blir et byarrangement, forteller Frode Standal, daglig leder hos Solheim Diesel. Fra å være en lukket messe, blir det fri adgang på bryggene, med motorsport på sjø og land. Bl.annet gokart og Amcar.

På sjøen har vi 30 båter, og 10 på land. Vannscooter miljøet skal være representert, samt Redningsselskapet og Sjøfartsdirektoratet.

Båtforhandlere og produsenter fra Bergen har meldt sin ankomst, samt flere med lokal forankring. "Det som har vert veldig kjekt når vi har arbeidet med dette, er at alle har vært udelt positive til å delta", avslutter Standal.

Åpningstider blir fra Lørdag 10-16 og Søndag 11-14
 

Nytt er at Flora Hamn KF har fra 1. mai overtatt gjestebryggene i sentrum av Florø. Dette er det største gjestebryggeanlegget i Sogn og Fjordane.