2014-05-07-f4eab452c07b9c221bdf391804840c39f2f9bb23 Arkivbilde Normar; I mer enn 20 år har Normar AS i Son vært importør av de franske Beneteau-båtene. Nå er det stopp.

Hvem blir nye arvtagere til Beneteau-agenturet i Norge?

Normar Yachts har valgt å avslutte sin virksomhet i båtbransjen og derav også samarbeidet med Beneteau. Stafettpinnen er i ferd med å gis videre til to meget dyktige aktører, en for seilbåtene og en for motorbåtene.

Vi vil på denne måten takke alle for over 20 spennende og innholdsrike år i norsk båtbransje, står det i dag på nettsiden til Normar.no

I en pressemelding til Seilmagasinet.no forteller paret Anne-Line S. Larsen og Even Larsen at de avvikler bedriften Normar Yacht AS, som de har drevet sammen i 20 år.

"Even og jeg har drevet Normar Yachts AS sammen i alle disse årene, men da han ønsket å skifte beite og ble engasjert som ingeniørkonsulent hos Fred Olsen for snart ett år siden, og nå har fått fast jobb der, har vi som familie foretatt en helhetsvurdering av situasjonen".

"For egen del har jeg kommet til at jeg ikke lenger er motivert for å ha regien i Normar Yachts AS på egenhånd", sier Anne Line S. Larsen til SEILmagasinet. Hun legger til at det svake markedet også har vært med i vurderingen.
"Det er imidlertid ikke hovedgrunnen. Vi har hatt dårlige tider før og har ridd dem av", sier hun.

I følge pressemeldingen har de arbeidet lenge med å finne hvem som kan overta Beneteau-agenturet, og at de har anbefalt verftet å fordele det på to aktører.

Les saken i sin helhet hos Seilmagasinet.no