Nye Viknes 980 – 17 m2 akterdekk!

Et ”kinderegg”, her får du 3 ting og mer til. Ved første øyekast ser det ut som en fiskebåt med et styrhus og et gedigent akterdekk, men i hytten og under dekk er det mye mye mer.

Sannheten er at dette er en modulbåt som kan tilpasses kundens behov, enten du er proff fisker eller hobbyfisker. Er du verken eller, men sport- og fritidsmenneske, som liker padling eller vannscooter, da kan du ha alt med på tur. Akterdekket har lett adkomst til å plasser utstyret lett inn på akterdekket.

Er det hobbyfiskeren som bor i deg, ja da har du gode muligheter for fiske med stang, teiner, garn, line og vet ikke hva. Nå kvelden eller dårlig vær setter inn, kan du varme deg i den koselige ”hytten”, eller krype ned under dekk. Her en 3/4 sengeplasser. Pantry til å forberede fangsten med en gang, og en seperat toalett ”hytte”, på babordside, akter på styrhuset.

Vi må tenke litt nytt og praktisk og se på hvordan vi kan med et skrog, skape en flerbruksbåt, som dekker flere behov.  Ikke bare for fiskere, men også en flott båt for småbarnsfamilier. Det er jo stor sett ute man ønsker å være i en båt, og da har du en enorm plass på akterdekket og frem til baugen. Her er en høy rekke rundt båten, som gjør det sikkert for de små, samt intimt inne i hytten om man må søke ly for været.

Kristian Sivertsen, har selv små barn og ungene elsket båten, forteller han.  De tok en helgetur med båten og det var stor suksess. Ta med alle badelekene, gummibåter eller hva det måtte være. For dem som er litt eldre, er det gjerne  dykkerutstyr, kajakker, vannski, eller scooteren som er med på akterdekket. Plass har du uansett.

Selvfølgelig skal vi ikke glemme, det de fleste tenker når de ser denne båten. Viknes 980 er super til fiske, men tenker du litt utenfor boksen, får du garantert en båt familien kommer til å bli veldig glad i.

Båten kan bygges som godkjent Kyst Sjark

Tekniske data:
Lengde: 965cm
Bredde:  342cm
Vekt Sjark: 6200 kg
Vekt fritidsbåt: 5500 kg

Fart Sjark m/369Hk Yanmar: 25-26 knop
Fart Fritidsbåt m/369Hk Yanmar: 27 knop

CE-klasse: B

Som fritidsbåt leveres den med 2-4 sengeplasser.
Port i hekken.
Pantry med koketopp