2014-05-13-5612d8545ae34dc37e7808dc4dbee493ff4f907b Nord Star-båtene er i samme segment som Targa og Minor, alle er meget populære på Norske kysten.

Ny forhandler av Nord Star Båtene i Norge!

Nord Star-båtene, som allerede har en lang historie på det norske markedet, blir i fremtiden å finne i FG Racings lokaliteter i Naustdal og i Oslo.

FG Racing/Nord Star Båt AS, har overtatt de eksklusive rettighetene til salget av de finske Nord Star-båtene på det norske markedet, fortelles det i en pressemelding fra Finske Linex-Boat Oy.

Frode Gamlestøl er daglig leder i FG Racing og har 12 års fartstid i båtbransjen.

- Vi er ein seriøs aktør i markedet med over 100 solgte båter i 2012 og nesten 100 solgte båter i 2013, forteller Gamlestøl.

Sammen med for- retningspartner Svend Erik Lilleby satser han på å selge mange flotte Nord Star-båter til kvalitetsbevisste nordmenn.

Nord Star produserer robuste
, kvalitetsbåter fra 24 til 40 fot og kan blant annet friste med en spennende hybridmodell for de som ønsker en stille og eksosfri båttur.

- Samarbeidet med FG Racing/ Nord Star Båt AS er veldig viktig for oss. Vi ønsket å forbedre vårt salg i Norge og har med FG Racing alle forutsetninger til dette takket være deres ypperlige posisjon og sin lange erfaring med bransjen. Vi er veldig glade for å få jobbe med et annet familieselskap som også har langsiktige planer og samme kampglød som vi har, sier Olli Lindkvist, eier av Linex-Boat Oy.