Tråkk ombord!

Helly Hansen har arbeidet tett med profesjonelle seilere og racing teams for å optimalisere deres seilesko for enhver type seiling.

Hydropower 4
Ny og forbedret Hydropower 4, er en populær og allsidig seilesko. Den åpne mesh-konstruksjonen gjør at de ventilerer og er fleksible, og et strukturelt ytterlag beskytter føttene mot både utstyr og steiner. Skoen har en komfortabel, formstøpt, uttakbar mellomsåle i EVA med en hurtigtørkende, antibakteriell overflate. Yttersålen har et optimalt grep og er perfekt til vannsport. Takket være sålen, HellyGrip- gummi, kan du bevege deg med trygghet rundt på dekk, uansett hvor glatt det er.

Sailpower 3
Er en ny sko som er en perfekt blanding mellom seilersko og moteriktig sommer treningssko. Lett, pustende og hurtig tørk, gjør også denne til en meget fleksibel sko.


Latitude 59
En maritimt inspirert stil med lav profil og en kombinasjon av fullnarvet lær og kanvas, i tillegg til et fremtredende, men sofistikert stripete fôr i flere farger. Innersåle i EVA for komfort, og yttersåle i HellyGrip-gummi for godt grep.

For flere sko nyheter fra Helly Hansen, se deres webside her