2014-05-22-9554020344e22e360443107d648901322c3c3a4e Solheim Diesel i Florø og Grasholmen i Stavanger, samler båtforhandlere i Vest til båtvisning i helgen.

2 Båt- events i helgen!

Gå ikke sommeren i møte uten båt. Fremdeles har du muligheten til å finne drømmebåten, enten i Florø eller på Grasholmen i Stavanger.

Etter at regjeringen varslet avgiftskutt er det mange som forventet stopp i båtsalget. Ifølge flere forhandlere vi har snakket med, er ikke dette noe problem. Båtkundene er der fremdeles, men de ønsker naturligvis å få med seg avgiftskuttet, på et eventuelt nybåt kjøp. Dette hadde vært mye verre om det ble varslet ved årsskifte. Nå er det kun snakk om en liten overgangsperiode på halvannen måned, og avgiftskuttet er virkelig et tiltak vi må glede oss over.

Det eneste som skjer hos de fleste, er at handelen utsettes til 1.juli. Har du det travelt og vil ha båten allerede i juni, er valget å betale, eller forhandle litt med selger om og eventuelt dele avgiften. Siste er at du handler og forventer at det blir en refusjonsmulighet, siden regjeringen var ute og røpet dette i forkant. Her bør bransjen klare å få refusjon fra den dagen regjeringen ”lekket” saken.

Uansett har våren startet fantastisk værmessig, og aldri før har det vært annonsert så mange aktiviteter på sjøen og ved havnene som i år.  Vi synes nesten litt synd på dem som ikke får oppleve alt dette fra sjøsiden. Bobil og Syden kan de bare ha for oss, når en Norsk sommer slår til, og som en ekte Vestlending er vi evig optimister.

Gå ikke glipp av et Båtkupp i helgen. Les mer om hva de har å by på i Florø og på Grasholmen.