Høyt aktvitetsnivå i båtbransjen!

Helgens båtutstilling resulterte i salg, forteller Flemming Brun Henriksen hos Hanabryggene Båtservice AS, avd. Grasholmen i Stavanger.

I år var det det mange besøkende, men ikke like mange som i fjor, forteller Flemming til Båtsans. ”Jeg tror dette skyldes at vi hadde et fantastisk vær i helgen. Da prioriterte båt, bobil og ikke minst hytte- folket å bruke deres fritidsprodukter, men vi solgte båter og det er bra”.
 
Flemming mener kvaliteten på de som besøkte dem var bra og han vet at noen av de andre som de inviterte til båtmessen, også solgte båter.
 
Ny båtutstilling til høsten
Alle som stilte ut på Grasholmen er enige om at de skal gjøre dette igjen. De starter uken etter Oslo messen, som er første helgen i September. Da blir første messehelg i Stavanger på Grasholmen, og neste helg på Stord, for så å avslutte på båtmessen i Bergen.

Samtidig som Stavanger hadde sin lokale utstilling, var det også en i Florø. "Flo & Fjære" hadde over 30 båter i gjestehavnen, og det var godt med folk på kaiene. Så for vi se om det var noen som lot seg friste til ny båt også der.