Kunst for båtfolket!

Utstillingen åpner til festivalen ”Verdens lengste sjømatbord” på Lindås brygge. Den flotte sjøparken har kunstverk på holmer, skjær, nøst og nes.

Årets smaksbord 21. juni blir ca 200 meter langt med benker på begge sider. Verdens lengste sjømatbord skal dekkes i veien mellom Lindås brygge og Tinghuset. Her skal det bugne av havets delikatesser. Festivalen arrangeres for første gang i år, men de håper det skal bli en årlig tradisjon.

Langs hele Lindåsosen er det satt opp 6 kunstverk, og det første møter deg med en gang du går igjennom Lindåsslusene. Deretter gjelder det å holde øynene åpne for å finne alle verkene. Hele seks stykker skal være på plass det første året, og deretter vil de ha et nytt kunstverk for hvert år. De skal lages en utstillingsguide og kart som folk kan skaffe seg om de vil besøke sjøparken.

Båtsans tok turen for å speide litt, og fant den Italienske kunstneren Giuseppe Miconi sittende dypt konsentrert ved sitt vakre maleri på et nøst. En flott opplevelse og et artig påfunn, som virkelig kan anbefales.

Sluser, kunst og sjømatbord, her gjelder det å være tidlig ute om du vil ha plass..