Agent 007 båt fra Viksund Boat Asia!

Båtbygger Jostein Viksund holder til på Sri Lanka og har tidligere produsert Viksund båter for Norge, og nå har han et nytt spennende prosjekt pågang.

Jostein Viksund har kommet med en ny og spennende modell, tuftet på nostalgien fra båttypen brukt i James Bond filmen Live and let Die. Alle husker sikkert scenen med en båt av typen Glastron som kom flygende gjennom luften over en politibil.

Båten var en Glastron gt 150, som nå skal være forbedret og i ny drakt. Båten produseres av Jostein Viksund som kjøpte originalen fra Statene. Han har modernisert den til en rå utgave, forteller Steinar Moe, som er Sales and marketing Director for Viksund Boats Asia.

Båten som kanskje blir å se i Norge skal kunne ha et fartspotensiale på 75-80 knop med en 350 hk på hekken. Så har du lyst å være agent 007 på sjøen i sommer er det bare å ta kontakt med viksundboatasia. De har også på tegnebrettet 35 foot catamaran i samme sjanger, som blir designet ferdig om et par mnd., avslutter Moe i en melding til Båtsans.