2014-06-18-56ecd68201a14853b7f47ae5c4077e529df8e7c3 Inviterer til båtfest i Vollen og hvem pynter båten finest? Ikke nok med et par ballonger, bruk kreativiteten, (Lite bilde RS)

Pynt båten til St. Hans!

I samarbeid med destinasjon Vollen i Asker, kårer Redningsselskapet den finest pyntede båten. Her gjelder det å bruke kreativiteten, for premien er gavekort på 1000 kroner pluss valgfri redningsvest fra RS.

Som tidligere nevnt inviterer Redningsselskapet til «Sommerkveld med redningsskøyta»,  et totimers direktesendt show på TV2, med programleder Klaus Sonstad. Klaus Sonstad og Angelina fra Norske talenter er blant trekkplastrene når Redningsselskapet inviterer til båtfest i Vollen i Asker på Sankthansaften.

Sankthansaften er båtfolkets dag, og i år blir kvelden ekstra spennende for deg som tar (båt)turen til Vollen i Asker.

Arrangementet er en del av Redningsselskapets sommerkampanje der målet er å få inn penger til å redde flere liv gjennom å utvide skøyteparken og  styrke beredskapen.
-Det er dessverre alt for mange som mister livet på sjøen. Derfor vil vi styrke både beredskapen og det forebyggende arbeidet for bedre sjøsikkerhet, konkluderer generalsekretæren.

I fjor mistet 34 mennesker livet i fritidsbåtulykker. Totalt druknet 119 mennesker på sjøen, i vann eller elver.

-Siden stiftelsen for over 120 år siden har Redningsselskapet stått for en dugnad mellom engasjerte enkeltmennesker, næringsliv og myndigheter. Vi håper programmet motiverer enda flere til å støtte arbeidet vårt for å redde liv på sjøen året rundt, sier Lind.

Møt opp i tide, oppforder de for generalprøven begynner mandag 23.06 kl 16, mens selve showet begynner 19.30. Deretter rekker du hjem for å se deg selv på TV2 kl 21.40.

Info Redningsselskapet