Ny BAVARIA SPORT 360!

Den Tyske produsenten har lagt Verdenspremieren av modellen Coupé til Norge, på høstens båtmesse ”Båter i sjøen”, i September 2014 på Aker brygge.

I følge den Norske importøren er dette en svært viktig modell for Bavaria, i en størrelse de tradisjonelt har levert veldig mange båter av.
 
Det skal være foretatt en omfattende analyse over hva dagens kunder ønsker, og forhandlerne har spilt en sentral rolle i å videreformidle markedets behov.

Nøkkelpunktene de kom frem til var:
•         Enkelt båthold
•         Praktiske løsninger
•         Dynamisk design
 
Blant annet er kalesjehåndteringen viet mye oppmerksomhet, og man har utviklet løsninger som er svært enkle og raske å operere. Et annet viktig moment er en sosial layout i cockpit med mange sitteplasser og god plass for besøkende. En fleksibel sittegruppe akter som eventuelt kan gjøres om til solseng vil tilfredsstille mange norske båtkjøpere. Det samme gjelder gode sitteplasser i båtens fartsretning, slik at flere kan følge med underveis.
 
«-Dette er en båt som passer perfekt for nordisk båtbruk, og vi har store forventninger til den nye modellen. Spesielt tror vi at HT modellen med stort tekstiltak som svært enkelt gir en åpen båt vil slå godt an», sier Lars-Erik Solvang i Bavaria Motorbåt Norge.
 
Designeren bak den nye modellen er anerkjente Marco Casali fra det italienske designfirmaet TOO DESIGN. Han står også bak suksessen Bavaria Virtess 420 som har vunnet flere prestisjetunge priser, bl.a. Nautical Design Award, European Powerboat of the Year 2013 og Motorboat of the Year 2013.

Bavaria Sport 360 får et mer dynamisk design med ny hardtop, minimal a-stolpe og svært godt utsyn. Store vinduer i skroget gir masse lys under dekk og er nye designelementer. Interiøret er også nytt og er utviklet av Design Unlimited, forteller importøren.
 
Modellen kommer i flere varianter både med tekstiltak, fast tak og lukket versjon med glassdører. Sistnevnte får betegnelsen Coupé og det er den som får sin Verdenspremiere på Båter i sjøen.
 
«-Vi er stolte av å få presentere denne nyheten først i verden, og det viser hvilket stort potensiale Bavaria ser for en slik modell i Norge», sier Lars-Erik Solvang.
 
Prisene er ikke helt klare ennå, men Bavaria vil holde samme prisfilosofi som på resten av Sport serien. I tillegg vil en del ekstrautstyr som de fleste kundene velger nå være inkludert som standard, bl.a. ankervinsj, dusj, større vanntank mm, forteller importøren.