SEIL MED S/Y HYDRA I MIDDELHAVET!

Karin og Gudmund Sandsleth ble pensjonister i 2007 og hadde planlagt å ta en lang båttur, det ble hele 6 år i Middelhavet.

De startet i 2008 og seilte i gjennom Adriaterhavet, via Italia, Hellas og Tyrkia. Var rundt om i det østlige Middelhavet til de returnerte via Albania og Adriaterhavet i 2013.

De gir i disse dager ut en e-bok på Digitalbok.no, og håper boken kan være til nytte, og av interesse for båtfolk, enten en tenker å reise på egen kjøl eller ta turen på nettbrettet.

De forteller om noen eventyrlige år på tur, før de seilte hjem i 2013.

”Det er mange forhold som gjør det fint å seile i dette området. På mange måter er det vår kulturs vugge og muligheten for å reise rimelig rundt er også til stede. Vi var bl.a. på besøk i vintersportsstedet Lastovo i Hellas og Kappadokia og Istanbul i Tyrkia. Det er også rimelige reiser for å komme hjem. Vi var hjemme en tur om vinteren og en tur på sommeren de årene vi seilt der. Det er egentlig ingen spesielt store utfordringer å dra på en slik tur, man lever selvfølgelig  billigere enn hjemme. Derfor har vi nok undret oss over å svært sjelden treffe norske båtfolk, men derimot mange fra våre nordiske naboer. Vi har skrevet denne eboka i håp om at flere norske båtfolk beveger på seg, å bruker litt pensjon og sparepenger på land som trenger det noe mer enn oss”, forteller paret til Båtsans. 

Boken er på ca 350 A4 sider med en mengde fine bilder knyttet til teksten. ISBN: 978-82-303-2637-4. Boken koster kun kr 125,- Her er link til boken.