2014-06-24-e0644b0bd2c4877d1daf66d77b4dd810c264e0b4 Mange søkemuligheter knyttet opp mot det nye kartet

Gule sider på sjøen!

Søk på Gule Sider etter båttilbehør har skutt til himmels på grunn av det fine været, og nå har de lansert en ny app “På Sjøen”. På den får du gratis sjøkart og navigasjon om ønskelig.

“Gule Sider På Sjøen” er også koblet til Gule Siders søketjeneste slik at du kan søke etter lokale bedrifter, restauranter og produkter underveis på turen.

- Appen dekker de fleste båtføreres behov, “Gule Sider På Sjøen” samler all informasjon du trenger i en og samme app, forteller Pierre Mårtensson, administrerende direktør i Eniro Norge, i en pressemelding.

Appen inneholder en hel rekke ny funksjonalitet som gjør turen på sjøen enklere og tryggere. I appens digitale sjøkart kan du i tillegg til navigasjon for norske og svenske farvann finne gjestehavner og relevante "points of interest". Fra mobilen eller nettbrettet kan du finne nærmeste lokale havn, bensinpåfylling eller restaurant ut i fra din posisjon.

- Vi har startet på scratch og utviklet en helt fersk app, så brukeropplevelsen er bedre enn i den tidligere På Sjøen-appen, og med mye ny funksjonalitet er den et nyttig verktøy i planleggingen og underveis på turen, sier Mårtensson.

Appen kommer i en gratisversjon, og en betalingsversjon hvor du i tillegg får tilgang til å laste ned kart offline, ruteplanlegging, lagring av gjennomført reiserute og ekstra instrumentdata som fart, retning og logg. Du kan også navigere til et gitt punkt i kartet ved longhold på skjermen. Den betalbare delen av appen koster kr. 119.

Nyttige funksjoner i “Gule Sider På Sjøen”:
•  Navigasjon med bredde- og lengdegrad
•  Skjermdeling - zoome inn og ut i to like kart eller del opp skjermen i ett hybridkart og ett vanlig kart
•  Integrert værvarsel
•  "Mann over bord"-funksjon med bilde av posisjon, kart og båtinformasjon som kan sendes som SMS eller e-postLag ruter og rutealternativer
•  Du kan laste ned offline kart som betyr mindre datatrafikk i appen mens du er på sjøen
•  Navigasjonsdata som fart, posisjon og tid til destinasjon
•   Deling av ruteinformasjon i sosiale medier

"Gule Sider På Sjøen" er tilgjengelig i AppStore og blir tilgjengelig i Google Play en av de første dagene.