Knutholmen dobler kapasiteten!

Svein Fosse, gründer av Knutholmen, heiser gjerne flagget når 100 talls gjester kommer på besøk, på en helt vanlig fredag.

Eller er det en helt vanlig fredag? Nei ikke for byfolk, men gjerne på Knuholmen. I tre hektiske timer midt på formiddagen, serveres det skalldyrtallerken, rekebuffé – 3 intimkonserter av internasjonale band, og full stemning blant gjestene til Norwell AS.

Dette er en årlig event, forteller Per Vider Ottesen, Operatin Manager hos Norwell.
Som en av bakmennene til Florø Rockeklubb har Ottesen nok av musikkontakter, og står for underholdningen på flere måter denne dagen.
Vi fikk godbiter som The Young Folk, Tupelo og The Legends, før de alle forsvant like fort som de kom.

Gjestehavnen Knutholmen har til årets sesong doblet kapasiteten på kjøkkenet, bygget nye toaletter og dusjrom til gleder for fritidsbåtfolket. Et annet prosjekt som også nærmere seg ferdigstilling, er Jan Fredrik Fosse sitt Buvika. Her kan alle som ikke har egen båt, men ønsker å oppleve litt av Kalvågmagien, bo på det helt nye hotellbygget.

Gjestehavnen er en av de mest populære på Vestlandet og vertskapet som er Fosse familien, tar alltid godt imot gjestene. Ønsker du kortreist sjømat, er du kommet på rett plass, absolutt en anbefaling om båtturen går i Sogn & Fjordane i sommer.

En "høytid" er festivaltid, og i Kalvåg er det  Kalvåg Kystfestival. Den arrangers fra 31.juli - 3. August. Årets program er “stappet” av gode musikkopplevelser.