Nyheten Princess P43 i Bergen!

På grunn av HK avgiften har importøren, Nye Norske Båtsenter, ventet med å hente båten til Norge. Endelig er hun klar for visning, se bildene hos Båtsans.

Princess 43 erstatter den populære bestselgeren Princess 42, som er solgt i over 300 eksemplarer. Selv om det finnes mange likheter er her også store ulikheter som helt sikkert vil glede nye eiere av modellen.

For det første er den blitt atskillig større, bare i boareal får man ca 30 % mer, og flybridgen har vokst. I følge selger hos (NNB)Mads Jørgensen, er hun en drøm å kjøre, har bedre komfort og lav planterskel. Toppfarten de hadde på returen var 29 knop, de marsjert fint på 22 knop og ved 11 knop slapp hun hekksjøen. Motorene, 2 x 435 hk Volvo Penta, er installert ganske langt mot senter i båten og dermed er båten mye lettere på hekken. Gjennomsnitt dieselforbruk var ca. 86 l pr time.

Starter man på flybridgen, er det helt tydelig at den har vokst og utviklet seg til en favorittplass. Her er to solide seter i fartsretning på babord side, samt en sittegruppe for flere personer på babord, den kan endres til solseng. Bak er wetbar med kokemuligheter og en stor usalong for samling av mange gjester.

Akterdekket er som tidligere med en fast salong, men nytt er rett kalesje. Det betyr at det er god klaring fra salongen til kalesjen for dem som sitter akter.
Tar vi steget inn i salongen, er det de store vinduene som slår oss som beste forbedring. Alle gjestene ombord har like god sikt, enten man sitter i salongen, står i pantryen, eller sitter i førersetene. Båten er blitt lysere, selv om rutene er sotete og interiøret har mørkt tre.

Antall soveplass i 43 er som i 42, men her er et stort men. Lugarene er mye romsligere og med 2 luksuriøse store baderom, har gjestene det like bra som eier. Princess har igjen laget en klassiker som vi helt sikkert kommer til å se flere av i Norske farvann. Prisen for en båt som er 46 fot, har all luksus du kan tenke deg, blir rundt 5.5 millioner.

Ønsker du mer info/prøvekjøring, ta kontakt med Nye Norske Båtsenter.

Teknisk:
Lengde: 46 ft (14.14 m)
Bredde: 4.25 m
Dybde: 1.14 m
Vekt: 14,4 tonn
Drivstoff: 1363 liter
Vann: 455 liter