2011-02-17-274687bb98b9be5f2bcb1dc7d81e74efc6864942 Bilde: Benny Martinsson ombord i Nord West 37 FB

Fast utstiller på Dra til Sjøs i alle år

Benny Martinsson kommer nesten direkte fra avdukingen av Nord West's nye modeller på Svenska Båtmässan i Gøteborg til Bergen.

Om bord hos Benny Martinsson som er Nord West's eier, konstruktør og båtbygger møter Baatsans Båtavisa med Joyce Christine Øksenholt i spissen. En fantastisk avdukning forteller Joyce, og ikke minst moro at den første båten Benny solgte på messen var til en nordmann!  Benny Martinsson smiler fornøyd. Ja, det stemmer den skal til Norge.  To nye modeller NW430 Sport og NW430 ble godt mottatt. Benny Martinsson forteller om gode signaler fra broderfolket - båtransjen har rolig kurs i riktig retning. 

I dag har Dra til Sjøs sin 1. åpningsdag, og vi er spent på publikumstall og salgsrapporter, forteller Jan Anders Søyland. Jan Anders er godt fornøyd med all skryten de får fra besøkende og utstillere.

En annen gledelig begivenhet i kveld er utstillerfesten, hvor bransjepriser skal deles ut m.m. Jan Anders forteller videre han er litt bekymret over at han ikke har skaffet sponsorer til kveldens tilbehør av rødt og hvitt. Er det noen som melder seg?