2014-08-15-6478a6ed042563cf355a6f9aaa40c7677562d2ef "Sjøen for Alle" i ny drakt. Prosjektleder for Sjøen for Alle, Anna Andresen

Stor pågang for nye Sjøen for alle!

I dag forteller Prosjektleder Anna Andersen at Båtbransjen allerede viser en stor interesse for deltagelse på "Sjøen for Alle" som skal arrangeres 18. - 22. mars, 2015.

I skrivende stund fornyes, konseptualiseres  avtalen mellom Norges Varemesse  og Norboat. De skal  samarbeide om arrangementet i 2015, i følge pressemelding.

Etter at påmeldingen til Sjøen for Alle åpnet tidlig i vår, har det vært stor pågang med aktører fra båtbransjen som ønsker å være en del båtmessen. Mange har benyttet seg av early bird rabatten og båtmessen har til nå fått et bredt utvalg av utstillere.

 - Allerede har aktører som Brunswick, Erling Sande, Kellox, Loxkel, Frydenbø og Yamaha bestilt plass på messen. Trenden er også at påmeldte ønsker større stands enn de har hatt tidligere. Det er tydelig at bransjen synes det er viktig å stå sammen og løfte den tradisjonsrike messen opp igjen, sier prosjektleder Anna Andresen.

Båtbransjen viser tydelige signaler på at de ønsker å være med "Sjøen for Alle", når den igjen flyttes til Norges Varemesse 18. - 22. mars i 2015. Hele tre av fire haller er solgt, og mange norske motorbåtaktører er påmeldt. Nå skal Norges Varemesse fokusere på å lage en opplevelsesbasert og interaktiv båtmesse med den bredden som ønskes.

- Vi jobber ekstra hardt med er å få lagt til rette for seilbransjen og store båter, som er veldig viktig for oss at kommer inn igjen på Sjøen for Alle. Det konkluderer vi med etter alle evalueringer og tilbakemeldinger. Vi jobber nå med å finne gode løsninger for aktørene. Tiden fremover vil også bli brukt til å arbeide med innholdet på messen. Vi lager en båtmesse med en ny energi og kvalitet, som vil gi en unik opplevelse for utstillerne og de besøkende, forteller Anna Andresen.

Norges Varemesse holder en konseptlansering av "Sjøen for Alle" for de inviterte utstillere, under Båter i Sjøen 5. september på Onda Restaurant på Aker Brygge. Prosjektleder Andresen gleder seg til å kunne presentere et nytt Sjøen for Alle fylt av stemning og spennende aktiviteter når arrangementet igjen legges til Lillestrøm.


Mer info på www.sjøenforalle.no