2014-08-18-277c38bf2a3e309b2925b9ff907561c732447031 En presentasjon av spennende nyheter får du på kommende Nor-Fishingmesse til helgen. Regnbuskse med avtagbart flyteelement

Regnbukse med flyteelement!

Aalesund Oljeklede AS lanserer nå det optimale flyteplagget "Doggerbank FLYT" – en regnbukse med flyteelement.

Dette kan gjøre livet tryggere for alle som jobber og oppholder seg på eller ved sjø og vann.
Plagget er ypperlig for både yrkesfiskere, hobbyfiskere, oppdrettere, seilere, og ikke minst de utallige krabbe- og hummerfiskere langs vår langstrakte kyst.

Aalesund Oljeklede AS, produsent av et av Norges beste regntøy, har hatt et nært samarbeid med svenske Baltic Safety Products AB, når det gjelder selve produktutviklingen av flyteelementet. Baltic AB er Europas ledende produsent av redningsvester og vi er derfor trygge på at Doggerbank FLYT sikrer de nødvendige flyteegenskapene, forteller de i dagens pressemelding.

Det nye produktet produseres, markedsføres og selges av Aalesund Oljeklede AS, og inngår i det elles brede regntøysortimentet.

Doggerbank FLYT har utskiftbart flyteelement og kan brukes videre om buksen skulle bli utslitt. Selve elementet festes i buksen med glidelås og regulerbare seler.
Andre funksjonelle detaljer: mobillomme med vannavvisende glidelås, regulering i livet, refleksdetaljer, brede seler med fix-lock og delene kan separeres for vask.

For mer informasjon eller andre spørsmål om Doggerbank FLYT, kan de treffes på Nor-Fishing Stand F-537, eller se www.aalesund-oljeklede.no