2014-08-21-3a847684a105a53ed17cf9e8be820b19eb31a63a Festivalen på Sortra utenfor Bergen, som vokser for hvert år. Her er bilde fra 2012..god festivalsteming og kystliv

Klar for nye perifere opplevelser?

Om du ikke er sikker på hvor du skal ta ferden til helgen har vi en anbefaling; Periferifestivalen på Glesvær, sørvest i havgapet, starter fredag 22.august.

Festivalen har i år lagt seg ekstra i selen for å gi dere den aller beste festivalopplevelsen. De har ny scene, nytt serveringsområde og en helt ny festivalmeny. Menyen burde være til etterfølgelse for alle festivaler som ligger så nært havet. I år har de brukt matkyndige kokker med kunnskap om ressursene fra havet til å utvide og utarbeide menyen.

Hør bare her, fra grillen får du Lakseburger, Fiskepakke, Fisk i lefsa. Supper de byr på er Fiskesuppa og Strandkrabbesuppa, nam, nam, -og tilslutt er det klassiker som Klippfiskbollar, Grønnsakstempura og Fish & Chips.

Festivalen vokser og er nå åtte år,  i den anledning har de bygget en helt ny scene mot fjorden i sør. Musikalsk byr de på godbiter som, THOMAS DYBDAHL, Ylvis og De Musikalske Dvergene, for å nevne noen.

Hele programmet kan du lese her.

Havnen pleier å fylles opp av båter i alle størrelser og fasonger, så her gjelder det å komme seg i båten, finne et sted å fortøye. Når det er utført kan du nyte musikk i nøstet, på plenen, eller høre på festivaldikter Frode Grytten. Kunstutstilling og mye mer.

Ikke glem det er fremdeles sommer…