Nytt samarbeid!

Etne Betong har inngått ny forhandleravtale med Marina Solution AS, som skal stå for alt salg av betongbryggene deres.

Båtsans har snakket med Torgeir Iversen,  daglig leder hos Marina Solutions, som er meget fornøyd med avtalen. Vi er i et tøft marked og det gjelder å finne de beste samarbeidspartnerne. Vi er inne i en periode hvor vi har vokst veldig, og har behov for en stabil betongbrygge samarbeidspartner. Dette har vi funnet i Etne Betong og nå kan begge dyrke det vi er best på.

Samarbeidet begynte å gro for ca et år siden, da innledende samtaler startet. Kjemien, motivasjonen og at vi snakker samme ”språk” var viktige faktorer for at samarbeidet kom igang. Fokus fremover blir på utvikling, innovasjon og nytekning. Odd-Steffen Garvik fra Etne Betong, blir med over til det nye selskapet som salgsansvarlig for bryggene.

Marina Solution AS
De representerer over 25 års erfaring og kompetanse fra marina bransjen.
De har prosjektering og leveranse av marina anlegg tilpasset ulike geografiske og topografiske forhold langs vår værharde kyst. På eiersiden er ansatte med lang erfaring fra marina bransjen, og har underleverandør innen marina markedet, Tria Marina. I tillegg samarbeider de med Ulstein Betong, som er leverandør av tunge bølgedempere/flytemolo.

Etne Betong AS
Har erfaring fra 1982, som var deres oppstartsår, og har produsert brygger siden 1984. I 2004 flyttet de inn i ny moderne produksjonshall. Dette gav dem full kontroll med herdeprosessen og sikrer at hver eneste brygge de leverer har den samme høye kvaliteten. Etter utvidelse i 2010 har Etne Betong nå 1800 kvadratmeter produksjonshall. Bryggene leveres over hele landet, og de har også levert til Svalbard, Island og Færøyane. De har fokus på kvalitet og har samarbeid med SINTEF  for å utvikle og forbedre produktene.