Ny redningsstige for flytebrygger!

Ulykker relatert til fall i fritidsbåthavner tilhører dessverre ikke sjeldenhetene. Konsekvensene er som regel størst når sjøen blir kaldere på høsten, og da er det viktig å komme seg hurtig opp fra sjøen.

Pressenyhet:
Wee Marine lanserer i disse dager en redningsstige som er spesialtilpasset fallulykker ved flytebrygger.
De nye redningsstige er bygget i varmgalvanisert stål og dimensjonert for montering på flytebrygger. Det betyr at den er både lettere og mindre enn de mer tradisjonelle redningsstigene for kaianlegg, men likevel utviklet for å tåle store vektpåkjenninger. Det gjør det enklere å komme seg opp på bryggen dersom man er uheldig å faller ut av båten ved fortøyning eller ved andre havneaktiviteter.

Redningsstigen er dessuten utstyrt med en holder for redningsbøye, en holder som også kan benyttes for vannslange om nødvendig. Redningsstigen kan også utstyres med blinkende, solcelledrevne LED-lykter som gjør dem synlige også i nattemørke.


Redningsstigene har en totallendge på 1,75 m, en bredde på 0,5 m og en dybde på 0,3 m, og koster kr. 2900 + mva.

Ny modell for kai
Samtidig lanserer Wee Marine en større redningsstige for kaianlegg, også denne i varmgalvanisert stål. Denne modellen leveres i 4 meters lengde, 0,5 m bredde og med kjetting på 1,5 meter.  Prisen er 6850 + mva

For mer informasjon, se www.wee-marine.no