Nok et vellykket treff!

Når Princess Yacht klubben vest hadde sitt høsttreff nr. 18, var det fiskekonkurranse, kurs for skipperfruene, samt knuter og fortøyning på programmet.

30 Princess båter var samlet i gjestehavnen på Bekkjarvik og igjen kan de konstatere at dette er et populært treff.

Klubben vest hadde denne gangen mye spennende på programmet lørdag, og spesielt ”kurs for skipperfruene” slo godt an. Petter Mork-Knudsen hos Nye Norske Båtsenter måtte ut med 30 fruer i 4 omganger.

Det var ingen småbåt de trente i, en V48, men ifølge Petter gikk det aldeles utmerket, de var flinke og mange fikk nok en aha opplevelse, forteller han.  Hovedfokus var og få dem til å tenke litt gjennom hva som kunne skje og hvordan de ville reagere. Stoppe båten, slippe ut ankeret, kunne oppgi posisjon fra gps og ikke minst ha en kasteline om noen skulle være så uheldig å falle overbord.

Ellers er det fiskekonkurranse, samt å lære seg endel knuter. Omvisning i fiskebåtene til Inge Halsteinsen og prøvekjøring av Segway, før dagen ble avsluttet med Festmiddag, underholdning, levende musikk og premieutdeling. Et vellykket treff, konkluderte de involverte vi har snakket med.