Oslo, Cannes og Southampton!

Først ut var båtmessen ”Båter i Sjøen”, og da var de på plass i Oslo for å møte kunder. Helgen etter gikk turen til Cannes og førstkommende helg er det til Southampton, i England.

Det er travle uker for direktøren i Nye Norske Båtsenter, Olav Stølsli.
Er du Princess importør, er den viktigste tiden høsten. Da skal båtene som skal selges på det skandinaviske markedet for 2015 velges ut. Princess har de siste årene sendt ut nye modeller på løpende bånd, så her gjelder det å velge dem man tror vil selge best.

Vi har en modell vi vet vil fortsette å være ”folkebåten” blant Princess kundene og det er den nye P43, ellers har vi denne som vi er med ombord i. Her har Stølsli kunder fra Norge som kommer til Cannes for å se båten, en V48 Open, forteller han. Cannes er blitt et populært reisemål for mange skandinavere de seneste årene. Kombinasjon av en langhelg med shopping og båtmesse passer både ”mor og far”.

Ellers var Stølsli meget fornøyd med årets Båter i Sjøen på Aker brygge. Her fikk de kontrakter og flere leads å arbeide videre med. Den messen bør de virkelig profilere utover landets grenser, mente han.

Tilbake til V48, som er en stor fritidsbåt med mange luftige områder. Selv i Norge er det kunder som ønsker den åpne modellen. På hoveddekket har man en stor salong og en mindre i sammenheng med den doble førerposisjonen. Solseng på akterdekket. En enorm takluke for solskinnsdager og under dekk moderne pantry, salong som kan omgjøres til dobbel soveseng. To store, gjestekabiner, en i baug og en midtkabin, som er eiers. Her har du din egen private oase, med eget toalett og dusjrom.  V48 har det nye skrogdesignet og er tilpasset for Volvo IPS fremdrift system.

Bli med ombord..