2014-09-17-faea8645fd78d2e068907d0ca7f31aa3869ac00f En spennende nyhet fra Contest Yachts

Ny Seilbåt fra Contest!

Nederlandske Contest Yacht's serie med seilbåter, spenner fra 42 til 72 fot og nå lanserer de nyheten 67CS. Båten er den første som kommer ut av samarbeidet med deres nye partner, Judel/Vrolijk & co.

Dermed kompletterer de rangen sin,  og interiøret er fra Wetzel Brown Partners. Nyheten innen Contest flåten blir en høy-ytelses luksucruiser og skal være enkel å handtere for to personer, samt være super komfortabel for flere gjester ombord. Contest ser en klar forbedring i det nye samarbeidet med Judel/Vrolijk & co, som speiles i 67CS, samt interiøret som er fra Wetzel Brown Partners.

”Vårt mål er å kombinere den kvalitetsrike båtbyggerarven fra verftet vårt, sammen med design og enginering ekspertisen til Judel/Vorlijk & co”, forklarer Arjen Conijn, administrerende direktør hos Contest Yachts. ”Nåværende range fra Contest har vunnet tosifrete priser og det høye salgs volumet viser at seilere setter pris på vår kvalitet. Hos Contest hviler vi aldri på laurbæret, og er alltid åpen for å utvikle oss videre.”

Designet til Contest 67CS har lavprofil hytte som matcher helheten av tidløs eleganse, samt skrogets moderne linjer. Båten har generøst med plass og en mast som rager over vannet med nesten 32 meter. Rigg layouten tillater mange seil kombinasjoner, og her er en seiler som passer både til langtur eller konkurranse.

Rolf Vrolijk, adm direktør hos Judel/Vrolijk sier de er glad for dette revolusjonerende nye samarbeidet med Contest.  ”Her har vi laget et design som tilbyr eierne maksimal seilerglede og komfort, samtidig som ytelse er et must for vår design, og Contest 67CS er intet unntak.”, sier han.

For mer info se www.contestyachts.com eller ta kontakt med den Skandinaviske importør DBC Marine