Galeon med 3 premierebåter i Cannes!

Verdens ”minste” flybridge, Galeon 300, en sprek Hardtop modell, 405 og luksusyachten, 660. Båtsans valgte den vi tror kan bli bestselgeren i Norge.

Galeon har skapt en 44 foter med lekre linjer og mange praktiske løsninger. Båten virker mye større enn sine mål.  405 HT bygger videre på den populære 385, som nylig ble lansert. Det Polske verftet griper om et stort marked og har etablert seg som en stor aktør etterhvert.

Designet på 44 foteren, samt type båt vil passe godt i det skandinaviske markedet, og du får mye båt for pengene. På finn.no ligger den nå ute til 2.8 mill, da med 2 X VOLVO PENTA D4-300 DPH.

Båtsans tok turen ombord i Cannes og vil si at her er lyse farger, en midtlugar som har god høyde. Salong for solskinnsdager i cockpit med wet- bar for matlaging m.m og en lys, samt trivelig salong under dekk, for mer dårlig vestkystvær. Pantry er det også under dekk og den inneholder det meste for å kokkelere. To doble lugarer, en i bau og en midt. 405 har også to baderom med toalett.

I segmentet 40 pluss er det mange hardtop båter å velge i etterhvert, dermed er det hvilket design du liker best, samt tilhørighet som ofte teller, men vi mener virkelig at Galeon gjør en meget god entré med nyheten.

Mer info om båten han innhentes hos Stavanger Marinesenter som er importør i Norge.