2014-09-19-473d7d72d79e49b7faa8e6d93ecb74e3f9213311 Marineholmen nok en gang sentrum for høstens store båtopplevelse

Båtbransjen på Vestlandet inviterer til flytende båtustilling!

Den historisk fine sommeren og høsten har gitt båtbransjen et stort løft. Nordmenn har begynt å kjøpe båt igjen og trafikken på sjøen har i år vært formidabel.

Bredden i brukergruppene har vært gledelig stor og vi har sett en masse barn og unge kose seg i sine raske småbåter. De åpne landstedsbåtene med sin mangfoldige bruk er også kommet tilbake - og mange har begynt å dra på båtferie igjen i sine ”overnattingsbåter”.

Dette har inspirert den samlede båtbransjen på Vestlandet til å arrangere en storslagen utstilling av båter på sjøen. Det blir litt av en mønstring, i tillegg til alt som kan prøves på sjøen vil det også være utstillinger på land. Her vil det være småbåter og marint utstyr.

Gratis adgang

Norboat avd. Vest står bak utstillingen som arrangeres på Marineholmen i tiden 26. – 28. september. Norboat er for øvrig fellesorganisasjonen for de ledende aktørene i bransjen - og en garanti for at kjøpere av både nye og brukte båter er sikret seriøs behandling hvor alle deres rettigheter blir ivaretatt på beste måte.

Selve utstillingen er gratis for alle besøkende. Det varsles også om servering til ekstra hyggelige og subsidierte priser. Så her har publikum virkelig anledning til å se på årets båtnyheter og kose seg med en matbit.

Vi legger stor vekt på at dette skal være et familievennlig arrangement hvor alle skal se seg råd til å besøke oss – uten å bruke en formue på inngangsbilletter” Sier messeansvarlig Jonathan Dyrstad i Båtens Beste.

Dyrstad forteller til Båtsans at det et 65 båter påmeldt, og det blir alt fra de minste båtene til de største, selv kommer de med Askeladden C75 og 2015 oppgraderingene på Pilothus. Det kommer også seilbåter, og helt fra Stavanger kommer Hanabryggene Båt og W-Yacht. Ellers kan vi nevne at Bergen Marine har med seg en Bergenspremiere, nye Uttern D77, i en Spesial Edition versjon med 300 hk. Nye Norske Båtsenter kommer med 5 båter, Nautic Norway er på plass med den nyeste Draco og Windy. Viknes stiller ut 6 båter, Hobby Båt har båter på sjø og på land. Alvøen Marina kommer med 4 båter og Yamahasenteret 2 båter, Båt Berge og Askøy Båtsenter, samt Bergen Maritim som har Targa og Marex. Totalt er det 18 firma som stiller ut.

Båtsans vil selvsagt være på plass