Dehler 46, bli med ombord!

Nyheten som hadde verdenspremiere i høst, er den største i Dehlers modellutvalg og allerede nominert til "European Yacht og the Year 2015".

”Brow Sugar”, var navnet på nyheten som ble presentert i Cannes, og med brunt skrog passet navnet godt. Dette er en seilbåt vi garantert kommer til å se i Norske farvann. FjordSailing som er den Norske importøren fikk ikke nyheten til Norge innen høstmessene, men den blir nok hentet hjem så snart som mulig.

Dehler 46 skal være en rask cruiser selv i standard versjon, og lett å seile for et lite mannskap eller familie. Her er utrolig mange praktiske løsninger, 3 doble lugarer og store baderom. En smart løsning er døren inn til båtens to bad som har dobbel funksjon. Døren har to dørkarmer, som gjør at wc og dusj kan skilles fra badet.

Nominert til European Yacht og the Year 2015

Jochen Rieker, sjefsredaktør i det tyske seilmagasinet YACHT og formann i EYOTY juryen, forklarer juryen avgjørelse på denne måten: "Etter seieren til Dehler 38 i år i Performance Cruiser klassen, lå nominasjonen av Dehler 46 allerede i kortstokken. EYOTY juryen vil se om Dehler 46 bare er en storesøster av Dehler 38 eller om verftet også har lykkes i å utvikle det suksessfulle konseptet videre med et skrog på 14.4 meter"

Dehler 46 er nominert i kategorien Performance Cruiser.