Branntrener på Båtutstilling!

Den populære Branntreneren Rikard Norling drømmer også om båt, og var en av de første gjestene på båtutstillingen når den åpnet i dag.

Jeg bor rett over på andre siden, og har sittet i vinduet å sett på at dere ”linet” opp båtene, sa Norling smilende. Han har som mange andre en drøm om båt, men med min jobb er det ikke så praktisk å ha båt, fortalte han til Båtsans.  Vi var ombord i Nye Norske Båtsenter sin Princess P43, da han plutselig stakk hodet inn for å se. Her fikk han grundig gjennomgang av båten fra Olav Stølsli. Vi spurte om han var båtvant, og da dro han litt på det, men det var ingen tvil om at det var to steder i verden som hadde den fineste skjærgården, Stockholm og Bergen.

Båtutstillingen varer hele helgen, og har mange nyheter. Selve utstillingen er i regi av Norboatvest, som har leid bryggene på Marineholmen. Dessverre er ikke værutsiktene de beste for helgen, men bransjen håper at de som skal ha båt til neste år, kommer for å bestille nå. For øvrig var det en del på bryggene rett etter åpning og det lover godt.

Båtutstillingen har gratis adgang.