2014-09-29-a885688c1a64e0c64da27c3b9746d8ab71d012d4 Bjørn Alvøen kom på båtustillingen med deres nye merke Nordkapp, mens Steinar Alvøen var på forhandlermøte i Sverige.

Styrt avvikling av driften i Frydenbø Båtsenter AS!

Alvøen Marina blir ny forhandler og overtar oppfølgingen av kunder som har kjøpt båt, deriblant Nordkapp, eller Evinrude motor hos Frydenbø Båt i Bergen.

Frydenbø Marine AS har gjennom de siste årene utviklet sitt distribusjonsnettverk for Evinrude over hele Skandinavia og har nå totalt 350 forhandlere i Norge, Sverige, Finland og Danmark. Frydenbø Marine AS har i 2014 levert flere Evinrude motorer enn noensinne og opplever stor vekst i alle markeder.

Frydenbø har tatt en strategisk beslutning om å fokusere på distribusjon av Evinrude, som gjøres gjennom selskapet Frydenbø Marine AS og jobber derfor aktivt med å utvikle nye forhandlere i hele Skandinavia. Som et ledd i å rendyrke denne strategien er det besluttet å gjennomføre en styrt avvikling av driften i Frydenbø Båtsenter AS som har vært forhandler av Evinrude i Bergens regionen.

Frydenbø Marine ser store vekstmuligheter i Bergensregionen nå som Alvøen Marina AS er etablert som ny forhandler i Bergen, fra og med 01.10.2014, forteller Pål Bustad i Frydenbø Marine.

Daglig leder, Steinar Alvøen har tidligere hatt et samarbeid med Smart Marine og hatt egen avdeling i Bergen, dette samarbeidet avsluttes nå. Alvøen Marina AS, har lokaler i Håkonshellaveien 73, i Mathopen.

I tillegg vil Bjordal og Madsen AS fortsette som Evinrude forhandler i Bergen.