2014-10-02-0ecb1023762b7dd85d73d465a4867b851aa3ee0c Ted Joensen i Dolviken omkranset av teiner, presenninger, tau m.m. Butikken er fylt av alt man trenger til opplag eller forlenget båtsesong..

Stort teine salg hos Maritim Bergen!

1. oktober startet hummerfiske, og det merkes på teinesalget både i Dolviken og på Damsgård.

Båtsans møter Morten Damhagen og Ted Joensen i butikken, i Dolviken, som bugner av høstvarer. Her er alt fra vask, avfukter, til opplag av båten. Damhagen forteller at de merker at båtfolket har forlenget sesongen. Opplagsinnkjøp lar seg vente litt på, og fremdeles er det mye båtutstyr og olje som selges. Tydelige tegn på at folk bruker båten enda. Den fine sommeren er med på å forlenge båtsesongen, som igjen er bra for  omsetningen. Begge butikken har hatt en fin økning fra i fjor, forteller Damhagen.

Vi selger teiner som aldri før og det virker som ”hobbyfiskerne” er dobbelt så mange. Kanskje ikke så rart når du kan få kvantumsrabatt på hummerteinene. Kjøper du fem hummerteiner, betaler du kun kr 499,- pr teine, og dette er proffteiner som fisker veldig godt, forteller Joensen. Han er selv en ivrig fisker, men ikke etter hummer. Jeg er blant dem som foretrekker krabbe, erklærer han over disken. Ivrig opptatt av et nytt salg på fem teiner.

Maritim Dolviken mister nå naboen sin, Frydenbø Båt, men det har liten betydning for Maritim butikken. -Vi er et selvstendig selskap som har en stor fast kundegruppe på denne siden av byen. I tillegg har antall besøkende økt i butikken i år, noe vi er særdeles fornøyd med, forteller Damhagen. Han lover flere gode tilbud i begge butikkene utover høsten og vinteren.

Maritim Bergen har egen facebook side hvor man kan følge med på tilbud og nyheter.