2014-10-06-a8c306232c57f02845c5a83616ab77a891a7f30a Foto: H.K.H Prins Carl-Philip. Prinsen er en tøffing, som gjerne tar en utfordring

Prins Carl-Philip av Sverige tok en Selfie!

På toppen av den 30 meter høye masten ombord i Dongfeng Race Team, tok prinsen bildet som ligger på Volvo Ocean Races facebook side.

Prins Carl Philip er en av beskytterne for Volvo Ocean Race 2014-15, og seilte gårsdagen med det svensk-støttet teamet SCA under in-port race. Volvo Ocean Race er verdens største kappseilas rundt jorden og starter i Alicante til helgen. Prinsen har i helgen vært i Alicante og på søndag gikk han ombord i den Kinesisk - Franske utfordreren ”Dongfeng Race Team” for å være med i Pro-Am turnering. Da benyttet han anledningen til å ta en selfie med et GoPro-kamera.

Etter at han hadde klatret med opp med sikkerhetsline, skrev han en beskjed til seilerne på toppen. Han ble spurt om hva det var han skrev og da var han svært hemmelighetsfull. En av mannskapet sa, du må finne det ut selv, det er en beskjed til de modigste. Du må klatre opp å lese det selv, lo de.

Prinsen var i selskap av den eneste svenske seileren i årets race, Martin Strømberg, han er med i båten Donfeng.

Nå er det bare en uke til første etappe starter, fra Alicante til Cape Town. 11. oktober er dagen man igjen kan følge de tøffe deltagerne i racet, som ender 27. juni 2015 i Gøteborg.