Bavaria 400 Sport Coupe!

Den nye sports linjen fra produsenten i Tyskland er blitt godt mottatt og er allerede nominert til gjeve priser. Bli med ombord..

Coupe modellen 360, ble første gang vist på båtmessen i Oslo. Deretter var det til Cannes hvor neste nyhet, 400 ble presentert. Etter sin debut for Europeisk presse, nominerte de 400 Sport Coup til Powerboat of the Year 2015, i klassen under 45 fot.

Vi har vært ombord å sett nærmere på båten.
Helt akter er en enorm hydraulisk badeplattform, samt god passasje på begge sider opp til akterdekket. Her finner man en hestesko salong som kan omgjøres til solseng. Det er også god passasje til å gå frem til baug både på styrbord og barbord side.

Videre inn til øvre salong og førerposisjon, som skilles med en tredelte glassdør. Dette medfører at det blir sosialt mellom indre og ytre salong. På førerposisjonen er det et dobbelt førersete og på babordside kan salongen vippes opp, da har man fire seter i fartsretning. Store takluker gir mye lys og solen slippes inn.

Under dekk er salong, pantry og 2 lugarer. En dobbel i baug og en 2 (3) manns lugar i midt og et eget stort baderom med egen dusj.

Bavaria lar deg også velge mellom ulike fargetilpasninger, både på stoff og tre.

Verftet har som sagt blitt nominert til flere priser for den nye sport serien, og har store forventninger til båten, som helt sikkert blir å se på det Skandinaviske båtmarkedet.

Tekniske spesifikasjoner:
Lengde    12,21 m
Lengde inkl badeplattform      13,29 m
Bredde    3,99 m
Drivstofftank    750 l
Vanntank    250
Standard Motor    2 x 377 hk, drev