Tips til kalender/julegaver!

Vi nærmer oss desember og har sett på en nettbutikk med fokus på maritime gaver. MissCaptain har årets ”musthave” vinglassholder.

Daglig leder Torill Iversen, er gründer bak butikken ”Misscaptain”. Vi møter henne på båtmesser, men ellers er det på nettsiden, misscaptain.no du kan besøke henne. Her har hun det lille ekstra, som gjerne de kvinnelige kapteinene setter pris på.

Vi "raser" gjennom november og plutselig står julehandel og kalendergaver for tur. Da kan de være smart å være ute i godt tid. Vi falt litt for denne da vi besøkte henne i høst.  Vinglassholder er i et fleksibelt materiale som gjør det enkelt å sett inn et glass med stett. Designet hindrer glasset fra å flytte seg fra side til side. Perfekt gave for venner, familie eller forretningsforbindelser.

MissCaptain er også kjent for, samt har en visjon om, å øke tilstedeværelsen av kvinner i båtlivet, spesielt bak rattet. Hun tilbyr  tilpasset kjøreveiledning, eller personlig oppfølging/forberedelse til båtførerprøven osv. Hun ønsker å bidra til at du å bli trygg på å legge båten til kai.