2014-11-05-5026551e360c5b2d15738c284fc719ec4e7aa410 Årets Dame jury: Mr. Bill Dixon, Dixon Yacht Design (Chairman of the DAME Jury) United Kingdom, Mr. Torsten Conradi, Judel / Vrolijk & Co.Engineering GmbH Germany, Mr. Chris Beeson, Sailing Editor of Yachting Monthly United Kingdom, Ing. Andrea Frabetti,

Årets ”Dame” nominerte!

Det nærmer seg den store båtutstyrsmessen, Mets i Amsterdam , her deles den prestisjetunge "DAME" prisen ut for 24. gang. Vi presenterer de nominerte.

Den internasjonale konkurransen for nyheter innen maritimt utstyr har en enorm verdensomspennende betydning for vinneren. Om vi ikke har noen nominerte til årets pris, hadde vi til gjengjeld totalvinneren i fjoråret. Da var det Norske Sleipner, som produserer og utvikler stabilisatorer som vant (les her).

Mets er verdens største utstyrsmesse for leverandører og båtprodusenter, her ser de hva som kan leveres av nyheter til lystbåter i alle størrelser og varianter. Messen er i utgangspunktet ikke åpen for et vanlig publikum, men derimot den maritime bransjen. Messen pågår fra  18.-20. November.

Å vinne Dame prisen henger derfor meget høyt, for her er det neste generasjons produkter og trendsettere som blir nominert av bransjen selv.

Selve prisen er delt inn i tre ulike nivåer; Overall Dame Winner, Category Winners og Special Mentions.

Totalt er det 116 registrerte produkter fra hele verden. I år er det fra 23 ulike land; England, Italia, Nederland, Tyskland, Romania, USA, New Zealand, Sverige, Østerrike, Luxemburg, Sveits, Japan, Belgia, Slovenia, Frankrike, Danmark, Finland, Kroatia og Spania.

Se alle de spennende nyheten i følgende Dame kategorier:
1.Marine electronics and related software
2.Interior equipment, furnishings, materials and electrical fittings used in cabins
3.Marina equipment, boatyard equipment and boat construction tools & materials
4.Deck equipment, sails and rigging
5.Clothing and crew accessories
6.Lifesaving and safety equipment
7.Machinery, propulsion, mechanical and electrical systems & fittings