2014-11-17-0705e9f2ccc547c5925fd1f8d5bac082ef57b6e5 I dag handler like mye menn på nettsiden som kvinner... Bilder fra nettsiden til Båtinteriør

Maritime julegaver hos Båtinteriør.no!

Du kan sitte hjemme eller i båten å bestille julegavene på nett. Hos familiebedriften Båtinteriør, finnes mye maritimt til hjem og båt.

Vi er kommet godt ut i november og det er igjen tid for å handle julegaver, eller rett og slett bare shoppe litt til deg selv, på mørke høstkvelder. Hos Båtinteriør, familiebedriften som ble etablert i 2010, finner vi mye spennende og et meget stort utvalg.

Hva med vakre maritime fotografier, fra fotograf John Aavitsland i Canvas. Eller produkter i beste kvalitet fra nordiske designere og Europeisk produksjon, tilpasset vårt miljø og klima.

Alt av servise kommer fra Spanske Marine Business som leverer alt av uknuselig utstyr i svært høy kvalitet til båter over hele verden. Marine Business er like stor i Europa som Porsgrunn porselen i Norge. Resten kommer fra Norske og Svenske designere som Newport design, Florence Design og Grand Design.

Båtinteriør.no forteller til Båtsans at deres interiør er klassisk og maritimt, inspirert av kysten langs Norge og Sverige.»  De satser også på noen lokale kunstnere som tilbyr maritime prydgjenstander og nyttegjenstander.

Daglig leder, Yngvill Dal, forteller at hun kom på ideen om å starte nettbutikken etter er besøk på messen ”Båter i sjøen” på Sandvika.

Vi hadde akkurat kjøpt vår første bobåt og gledet oss til å handle inn litt til båten på messa. Skuffelsen var stor når jeg oppdaget at det ikke fantes noe å få kjøpt annet enn kartplottere, båt forsikringer osv. jeg var jo i utgangspunktet på jakt etter tallerkener, puter osv., så vi kom tomhendte hjem.

Jeg begynte i stedet å surfe rundt på nettbutikker og oppdaget at det ikke fantes noe, hverken maritimt eller av praktiske ting til båten. Alle båtbutikker bar preg av å være laget av menn for menn.

Når vi startet opp båtinteriør satset vi fullt og helt på kvinner i startfasen, men oppdaget fort at den største kundemassen faktisk var menn. Ingen selger så mye gardinstoff til menn som båtinteriør.no
, foreller hun.

Dagens nettbutikk, som blir fem år til neste år, har et veldig rikt utvalg og mer opplysninger finner du ved å besøke; www.batinterior.no