2014-11-27-39e61b79006958034ec6790222658286e05962da Bilde: Jan Helge Grimseid, leder av Atlantica i Norge.

Atlantica Båtforsikring blir Tryg Forsikring!

– Ved å slå Atlantica og Tryg sine porteføljer sammen kan vi benytte det beste fra begge forretningsområder, sier Jan Helge Grimseid, som leder Atlantica i Norge.

– Nå er tiden moden for at vi blir en del av en større enhet, med flere ressurser på administrasjon, analyse og underwriting. Tryg har dette på plass, og med denne effektiviseringen vil vi kunne fortsette å være konkurransedyktige, sier Grimseid.

Atlantica Båtforsikring er eid av Tryg Forsikring, og selskapet har hatt en flott vekst siden etableringen i Norge i 2009. Merkenavnet skal nå legges ned og Atlantica sine kunder skal konverteres til Tryg sitt båtprodukt i løpet av 2015.

– Båttariffen som Tryg lanserte i juli å år er et kraftig signal om at det satses på båtmarkedet. Når vi nå slår Atlantica og Tryg sine porteføljer sammen kan vi benytte det beste fra begge forretningsområder.

Vi kommer til å kontakte alle Atlantica-kunder før hovedforfall for en gjennomgang av forsikringsbehovet, for å sørge for en problemfri overgang. Telefonnummeret til kundesenteret og skadeavdelingen vil selvsagt bestå så lenge det er løpende forsikringer i Atlantica Båtforsikring.