2014-12-01-b1aa9f127629e45d1908f0c550fdd57cf13a7037 Windys og Øinos ferske Tender

Limousine Tender fra Windy!

Sammen med Espen Øino International har Windy Boats levert deres første kundetilpassede 8 meters Tender.

Båten er ikke for den vanlige mann i gaten, men tiltenkt superyacht segmentet.  Samarbeidet med Espen Øino International og Windy Boats kom endelig etter å ha snakket om å gjøre noe sammen i lang tid. Knut Heiberg Andersen i Windy forteller at han har kjent Espen Øino i over 20 år. Nå har vi sammen laget et banebrytende prosjekt for Windy innen Tender markedet. Vi har fått mye oppmerksomhet fra Yacht markedet etter vi lanserte vårt samarbeid og vår nye Windy Yacht Projects avdeling.

Designen er nesten som en Limousine på veien, lav og lang. Den kan romme opp til 10 gjester pluss et mannskap på to personer i baugen. Det er skyveglasstak som kan åpnes og interiøret er fra Hermes etter ønske fra kunden.  Fremdriften kommer fra Volvo Penta og er 2 x 220 hk med drev. Farten er 45 knop og Limo skal passe i garasjen på en 70 meters superyacht .

De nye partnerne er så fornøyd med produktet at de planlegger å sette en modifisrert utgave i produksjon. Heiberg-Andersen forteller at de ikke er helt ny i Superyacht markedet, for de har som kjent produsert Windys Dubois S52 Blackbird (Røkkes). Den 16 meters lekre Tenderen, har de produsert flere av. Heiberg-Andersen, ser at deres kunnskaper passer godt til superyachteiere og med det nye samarbeidet med Øino, som er en kjent superyacht designer blir det nok et spennende nytt marked for dem.

Les mer hos Windy Boats /Yacht projects