Inviterer til Innholdsrik Båt- Julemesse!

Gode førjulstilbud og stor juleutstilling i både øst og vest når salgssjef Flemming Brun Henriksen hos Hanabryggene båtservice, avdeling Grasholmen og salgssjef Jan Petter Meringdal i Lunde Båt, Leangbukta, inviterer til årets siste båtmesse til helgen.

De to salgssjefene i Vest og Øst lover god julestemning på årets siste messe. De serverer pepperkaker, julebrus, gløgg og ikke minst svært gode ”julepriser” på båtene, fra Lørd 13. – søndag 14. Desember.

Følgende modeller blir utstilt på Grasholmen i Stavanger:
Bavaria Vision 42 (Utendørs)
Bavaria Cruiser 33 (Utendørs)
Bavaria Cruiser 37 (Utendørs)
Bavaria Cruiser 41 (i utstillingshall)
Greenline 33
Paragon 31
Ryds 528 (i utstillingshall)
Ryds 588 (i utstillingshall)
Askeladden P66 (i utstillingshall)

Vi venter også på en ny Axopar som vi håper vil komme til Stavanger før helgen, da vil det bli "Vestlandspremiere" på denne modellen og vi har satt av plass i utstillingshallen. Hvis den ikke når Stavanger i tide vil vi ha en eksklusiv premiere i Januar, forteller Flemming til Båtsans.

I tillegg skal Bildøy Marina AS sammen med ABC-Båt AS stille ut flere Craftsman motorer og baugtrøstere i utstillingshallen, Marinkurs AS stille ut meget prisgunstige Water Fun gummijoller og ribber innendørs hos oss. Marinkurs AS er ny importør for jollene i Norge. De tilbyr også gode priser på båtførerbevis, D5L
sertifikater, seilkurser og VHF kurs denne helgen.

Alle motorbåtene i utstillingshallen selger vi til en svært gunstig pris for å gi plass til nye modeller, forklarer Flemming. For de som ønsker en god båtprat og kanskje en ekstra fin julegave til seg selv, er det bare å stikke innom.

Åpningstidene på Grasholmen er: Lørdag 11-16, Søndag 11-15

Lunde Båt Leangbukta, stiller ut følgende modeller:
Bavaria Cruiser 33
Bavaria Cruiser 37, 2 og 3 kabins versjon
Bavaria Cruiser 41, 3 kabins versjon
Bavaria Vision 42

Åpningstidene i Leangbukta er: Lørdag 11-15, Søndag 11-15