Unik julegave fra Eikeli Trebåtbyggeri!

Hva med en miniutgave av den lekre Norske båten Eikeli sport 21. Kan brukes til mye, f.eks. julegodis i cookpit, samt smart oppbevaring av vinflasker og drikke under båten.

Skal du virkelig imponere gjestene med fin bordpynt, er denne unike båtskålen fra Eikeli båtbyggeri, en perle. Båtbyggeriet er kjent for sine fantastisk flotte klassikere, som benytter både tre og glassfiber i sin båtproduksjon av store båter. De har god kunnskap og erfaring med å kombinere metodene.
Mest kjent er de for sjektene med og uten skjerm, men også den klassiske sportsbåten 21 Sport. Broom programleder, Jan Erik Larssen, testet den til stor begeistring.

Det ikke alle vet, er at verftet også produserer maritime møbler. Salongbord, hyller, anretningsbord, samt mye mer, kan du finne på hjemmesiden deres.

VINN BÅTEN I JULEGAVE VERDI 4.500
Ønsker du å bli eier av den lekre miniatyrbåten, kan du være med på julekonkurransen de arrangerer på facebooksiden Eikeli Båtbyggeri. Deler du et bilde fra siden deres og blir venn med dem, kan du bli den heldige vinner av miniatyrbåten. Om du ikke er så heldig å vinne, kan den kjøpes for kr 4.500,-

Fakta - Eikeli trebåtbyggeri
Eikeli Trebåtbyggeri tilbyr i dag en rekke båttyper bygget etter tradisjonelle metoder, og etter moderne prinsipper. Varemerke er, og blir gjennomført håndtverk!

Odd Bjørn Jørgensen er andre generasjon båtbygger, og driver i dag Eikeli Trebåtbyggeri. Far til Odd Bjørn, Samuel Jørgensen leverte på -30 tallet de aller første Eikeli sjektene. Dette var starten for bedriften som i dag årlig leverer en rekke båter både i inn- og utland.

Odd Bjørn og Eikeli Trebåtbyggeri har mottatt en rekke priser for sin trofasthet til tradisjonelle båtbyggermetoder , sin kreativitet og sin evne til nytenkning og nyskapning.