Nyhet 345 Hardtop fra Viksund!

Askøy Båtsenter overrasker med en nyhet i førjulstiden. St. Cruz’en er på plass i hallen og skal klargjøres for kunde som garantert får seg en flott julegave.

Dette er en etterlengte hardtopp modell, forteller Harry Heggholmen hos Askøy Båtsenter. Vi har fått mange forespørsler på om når kommer 345 i hardtop versjon? Endelig kan vi vise den frem. Båten er solgt til kunde som har fått båten kundetilpasset i farger og utstyr.

Mange lurte på om Skorgenes, med Roar Strømsnes ville legge ned Viksund, men de har gjort dystre spådommer til skamme. Verftet er tro mot produktet og leverer her en Viksund som helt klart er gjenkjennelig. Kvalitetene ser meget god ut og de har lagt inn fine elementer i treverket.

Båten har 5 soveplasser (6 hvis det er barn med) To lugarer med to doble senger og midtlugaren har en ekstraseng som to barn fint kan sove i. Stort toalett og dusjrom og godt med lagringsplass. Oppe i salongen sitter man godt, med god sikt i alle retninger. Førerposisjonen er oversiktlig og man sitter i god høyde.

Akterdekket har stor plass og det har fått et smart lagringsbord/benk plassert, der man har trapp på flybridgemodellen.  Kunden ønsket ikke fast benk, men det kan båten utstyres med om ønskelig. Motorrommet er gedigent og her er god plass lagringsplass i tillegg. Motor er 1x VolvoPenta installasjon med fast aksling.

For mer info om Båten kontakt Askøy Båtsenter