2014-12-20-c5b1c9895a292804c1acdee6d4be6908d057c0fc Legger storbåtpremierene til "Sjøen for alle"

Nye "Sjøen for alle", slår på stor trommen!

Det er duket for en rekke premierer og nyheter av større båter når aktørene i Leangbukta Maritime Senter kommer til Sjøen for alle i mars.

Dermed kan besøkende vente seg flere verdens- og Norgespremierer på Lillestrøm til våren, med nyheter fra aktørene i Leangbukta Maritime Senter - som Bavaria, Marex, Saga og Windy. Blant premierene finner vi helt nye Marex 375.

– Vi er glade for å ha Norgespremiere på vårt nye flaggskip Marex 375 på Sjøen for alle. Dette blir vår største modell til nå, og et godt tilskudd til vår eksisterende modellportefølje som vi viser i sin helhet i Leangbukta Maritime Senter, sier Thomas Aalrud i Marex Boats.

– For oss i teamet bak nye "Sjøen for alle", ser vi veldig positivt på at Leangbukta velger å komme med sine premierer til Lillestrøm. Deres produkter er i tråd med hva vi ønsker å tilby i den mer eksklusive B-hallen. Vi ser et behov blant mennesker om å få komme til et sted der man kan få lov til å drømme seg bort - en arena vi har kommet nærmere gjennom å inngå et samarbeid med Leangbukta, forteller prosjektleder Andreas Ljones i Norges Varemesse og Sjøen for alle.

Som kjent flytter den tradisjonsrike messen tilbake til det store messesenteret på Lillestrøm, der publikum kan vente seg en båtmesse vi ikke har sett i Norge tidligere. Blant en av nyhetene er nettopp B-hallen.
Fra 14. til 22. mars vil Leangbukta Maritime Senter arrangere egen storbåtmesse, mens nyhetene og premierene vises i Lillestrøm.

– Å kombinere premierer, nyheter og spennende aktiviteter på Sjøen for alle-messen samtidig som vi kan tilby tilreisende en komplett Bavaria-utstilling bare tretti minutter unna, er en ypperlig kombinasjon for båtinteresserte kunder, sier Lars-Erik Solvang i Bavaria Motorbåt Norge.