2015-01-07-6c02c4ca8a14aa9b585fca687c006663bf1bbcf0 Ill fra London Boat Show: 4D skal utfordre sansene dine på årets båtmesse i London

London Boat Show - årets første båtmesse!

Januars båtmessesesong er her, og er du interessert i siste nytt innen båter og utstyr, er det i London og Düsseldorf du finner det.

Det hele starter i London førstkommende helg. På messesenteret Excel har de bestrebet seg i å ta tilbake showet. Flere seilbåter er tilbake og hallene er velfylt av nyheter.

London Boat Show bekrefter at de har 77 premierebåter, og trekker frem følgende til motorentusiastene; Ribeye Prime, Bavaria Sport 400, Williams Sportjet 520 og Haines 360, og inne seilbåt er det lansering av Oyster 500, som er en av de store nyhetene.

For dem som er ute etter siste nytt i luksussegmentet, kan de glede seg til verdenspremiere av Sunseeker Pretador 57, og Fairline som avduker Shadow S, en helt ny modellserie. Gikk du glipp av Princess S72 i høst, er den selvsagt på plass, så her er mye å se frem til.

Når den siste helgen går av ”stabelen” i London, åpner Düsseldorf. Boot er verdens største fritidsbåtmesse. Også her bugner det av premierer innen båt og utstyr.

Båtsans er på plass for å presentere nyheter og ikke minst se på trender inne det maritime liv, så her gjelder det å følge med fremover.

En liten Teaser fra London Boat Show: