Bavaria Cruiser 46 vant familieturklassen!

Det er ikke bare i motorbåtsegmentet det utdeles priser, men også inne seilbåt vanker det heder og ære.

Flemming Brun Henriksen forteller til Båtsans; - Det er stort for oss som selger Bavaria å få denne prisen for beste båt i turklassen. Han mener Bavaria toppet på kvaliteten, og at den er unik i henhold til masseproduserte båter. I tillegg har båtene fått en meget fin finnish.

Bavaria Cruiser 46 er utviklet av BAVARIA sammen med to av de ledende selskapene i båtbransjen: Farr Yacht Design (USA), primært fokusert på maritim arkitektur og Design Unlimited (UK), ansvarlig for både utvendig styling og interiørdetaljer.

Med nytt rent dekkdesign og store vinduer, som har vist seg så populært med CRUISER 37, 41 og 56 modellene, har CRUISER 46 et friskt og moderne utseende. Den romslige cockpiten kan skryte av generøs plass, og ergonomiske sitteplasser som sikrer optimal komfort til alle besetningsmedlemmer.

Doble ratt gir fremragende kjøreegenskaper og sikt i alle retninger for skipperen. CRUISER 46 har mange flotte og praktiske detaljer ombord – f.eks det nye cockpitbordet med godt synlig integrert kartplotter. Alt for å legge til rette for lange og avslappede perioder til sjøs.

Under dekk er interiøret i CRUISER 46 preget av åpenhet, komfort og ekstra plass. Som sett på de andre modellene i CRUISER-serien finner du avrundede kanter i hele interiøret og rikelig med massivt tre. De store vinduene slipper inn store mengder lys. Boligdelen er godt ventilert og behagelig. En ekstra sammenleggbar benk i salongen gir ekstra sitteplasser. I tillegg er nå alle seteryggene lengre og tilbyr bedre komfort.

Den nye 2 og 3 oppdelingen betyr at hvert medlem av besetningen får mye plass under dekk. Hovedkabinen kan deles opp etter behov. Andre viktige designløsninger inkluderer et nytt gulvkonsept med bedre tilgang til skottene og en ny gulvstruktur.

Flemming forteller videre at båten føles veldig "robust" og du merker når du f.eks trør på dekket, så er det massivt og ingenting gir etter. Båten har store stuerom akter i cockpit, mellom rattene og under cockpitbenker. Samt lett tilgjengelig motorrom.

Les mer om båtene hos Bavaria her