2015-01-28-61f5f2b2064a0f1cb97aab62da82157b48de38dc Joyce Christine Andersen og Goetz-Ulf Jungmichel møttes i Düsseldorf og han kom med flere gode tips. Han mener bredde tekning er nøkkelen til suksess

"Sjøen for Alle" henter inspirasjon fra BOOT!

Joyce Christine Andersen,
Prosjektselger for Sjøen For Alle, fikk tips fra selveste Goetz-Ulf Jungmichel, Prosjekt Direktør for verdens største Båt- og Utstyrmesse og IFBSO* President.

Han kunne fortelle de Norske messearrangørene at aktiviteter trekker publikum til BOOT, og da spesielt aktiviteter som publikum selv kan prøve.

Dette har nye "Sjøen for Alle" tenkt å gjøre noe med, og båtfolket kan vente seg en dedikert hall kun for aktiviteter, underholdning og vannsport.

Joyce fortalte til Båtsans i Düsseldorf at møte var veldig interessant, og de fikk mange gode tips, samt booket inn åpningsnummer som vi få publikum til å gispe. Sammen ønsker teamet nå å skape ”Tidenes” båtmesse på Lillestrøm igjen. 

Det skal prøves på verdensrekordforsøk i bassenget på 600 kvadratmeter i aktivitetshallen
Det er Valerio Calderoni som skal ha oppvisning i jetski freestyle, samt forsøke å få notert en verdensrekord i antall back-flips gjort sammenhengende. Andre høydepunkter blir Flyboard, for første gang i et innendørsbasseng. 
Et Flyboard blir koblet til en vannscooter via en lang slange, og gjennom jet-dyser gir dette kraft til å løfte en voksen person opptil 15 meter opp fra vannflaten. Dette gir rom for mange ulike krumspring og dramatiske øvelser.

VIP - Kveld
En annen viktig begivenhet blir VIP kveld for messens deltakere og kunder, forteller Joyce videre. Går du med ønske om en båt, kan du be din forhandler (om han er messedeltaker), om du kan få være med på VIP kvelden. VIP kvelden er 17 mars, og er gratis for dem med billett. Her blir stort åpningsshow ledet av Marit Strømøy.

Når det gjelder båter og utstillere generelt forteller Joyce at de blir møtt utrolig positivt. Mange er svært glade for at de er tilbake på Lillestrøm og det er mye entusiasme rundt messen igjen. Fra Vestlandet er det naturligvis kostbart å komme til årets messe, men heldigvis kommer Viknes. Christer Midthun, markedssjef hos Viknes, kan bekrefte at de kommer med tre båter, helt fra Bergen.

"Sjøen for Alle" sine nye nettsider, kan man lese alt om hva som skjer og hvilke utstillere som er på plass. Sjøen for alle arrangeres for 59. gang i år, og etter et par år i Telenor Arena er igjen messen tilbake til Norges Varemesse på Lillestrøm.

Vi gleder oss..

 

* IFBSO står for International Federation of Boat Show Organisers